Социализируемся

Я в Google+ Я в Twitter Я в Facebook

Saturday, March 19, 2011

Get Microsoft Office Guru status Free!

Приятная новость от Microsoft!

Microsoft Office Guru сертифікат – безкоштовно!


«Майкрософт Україна» за підтримки порталу rabota.ua запустили сайт Office Guru, на якому можна пройти тест на знання Microsoft Office та отримати безкоштовний сертифікат, який допоможе при працевлаштуванні. Сайт Office Guru створений для тестування рівня володіння пакетом популярних програм Microsoft Office. Ті, хто вдало пройшли тест, отримають безкоштовний сертифікат, який підтверджує наявність практичних навичок володіння Office 2010. Унікальний номер цього сертифікату його власник може розмістити в резюме, а роботодавці – перевірити на сайті проекту.

Пройти тест Office Guru можна на сайті www.microsoft.ua/officeguru. Обговорення проекту ведеться також на сторінках Microsoft Office Ukraine у соціальних мережах Facebook та вКонтакте. Власники сертифікату можуть також приєднатись до группи Office Guru у професійній мережі LinkedIn.



    

No comments:

Post a Comment

Популярное

Использование материалов сайта

Информация, представленная на сайте, может свободно использоваться и распространяться при обязательном указании активной прямой ссылки на сайт http://in-search-of-semantics.blogspot.com/, а тексты научных статей – при указании авторства и ссылки на бумажную публикацию.

При размещении текстов статей на своих сайтах, блогах и пр., пожалуйста, присылайте ссылки.
Комментарии перед публикацией предварительно модерируются.

Хотите сказать спасибо автору? Не откажусь :) - Поставьте ретвит на пост, или другую социальную закладку. Спасибо.