Социализируемся

Я в Google+ Я в Twitter Я в Facebook

Wednesday, April 21, 2010

Пошук в режимі реального часу в веб

Методи і засоби інформаційного пошуку в Semantic Web (продовження, стор. 13)




One Riot
OneRiot (http://www.oneriot.com/) сканує посилання, якими користувачі діляться на сервісах посилань (міток) Twitter, Digg та інших соціальних сервісах, а потім індексує зміст цих сторінок. Таке індексування пошукова система проводить в режимі реального часу – поява нового посилання на сервісі одразу викликає процес індексування. Кінцевим результатом роботи пошукової системи є пошуковий досвід, який дозволяє користувачам знаходити свіжий, найбільш соціально значущий контент, в реальному часі в вебі. Результати пошуку індексуються в залежності від їх актуальності та популярності.

Scoopler
Scoopler (http://www.scoopler.com/) це пошукова система, яка виконує пошук в режимі реального часу. Робот цієї пошукової системи збирає і організовує контент, що представлений в вебі для загального користування, по мірі його виникнення в вебі. Таким контентом ця система вважає доповіді головних новин, фотографії та відеоматеріали значних подій, а також посилання на найгарячіші нотатки поточного дня. Джерелами контенту, який індексується, є постійні оновлення, що поступають з сервісів Twitter, Flickr, Digg, Delicious тощо.

Begin
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 Next>> Last (15)

No comments:

Post a Comment

Популярное

Использование материалов сайта

Информация, представленная на сайте, может свободно использоваться и распространяться при обязательном указании активной прямой ссылки на сайт http://in-search-of-semantics.blogspot.com/, а тексты научных статей – при указании авторства и ссылки на бумажную публикацию.

При размещении текстов статей на своих сайтах, блогах и пр., пожалуйста, присылайте ссылки.
Комментарии перед публикацией предварительно модерируются.

Хотите сказать спасибо автору? Не откажусь :) - Поставьте ретвит на пост, или другую социальную закладку. Спасибо.